Cabinetul medical individual de obstetrica – ginecologie asigura diverse servicii medicale de specialitate precum consultatii si tratamentul afectiunilor in domeniul obstetricii-ginecologiei: diagnosticul si tratamentul sterilitatii, alegerea celei mai potrivite metode de contraceptie ( la nevoie recomandam/efectuam analize necesare pentru excluderea bolilor care contraindica anumite metode contraceptive ), montare/extragere sterilet, tot spectrul de analize recoltate vaginal ( examen secretie vaginala,test Babes-Papanicolau,etc. ), teste specifice bolilor sexual transmisibile, consiliere avort medicamentos, consultatii si tratamentul disfunctiilor sexuale ( consiliere individuala/cuplu ), consultatii si tratamentul tulburarilor induse de pre/menopauza, diagnosticul si supravegherea evolutiei sarcinei,  inclusiv asistenta la nastere normala /operatie cezariana si interventii chirurgicale ginecologice ( la Centrul Medical SANADOR, maternitatea Regina Maria ), investigatii imagistice ( ecografie obstetricala, transvaginala, de san ).

IMPORTANT! Pacientele asigurate medical beneficeaza de o reducere considerabila la costurile internarii ( CM Sanador ), fie pentru nastere normala sau operatie cezariana, fie pentru interventiile chirurgicale ginecologice.

Cabinetul nostru este partener “Voucher Materna Bucureşti”. Programul implică acordarea a două vouchere în valoare de 2000 lei, care pot fi utilizate pentru efectuarea investigațiilor medicale incluse în protocolul sarcinii sau la achitarea pachetului de naștere.Pentru mai multe detalii despre acest program, click aici: http://dgas.ro/voucher-materna/

Va oferim servicii medicale la nivel de spital ( internari,interventii chirurgicale, nasteri,etc. ) prin colaborarea cu Centrul Medical SANADOR, maternitatea Regina Maria cat si la nivel de ambulatoriu de specialitate in cadrul cabinetului medical individual ,  spatii generoase si comfortabile, ambianta eleganta si confidentiala.

Ne-am propus ca aceast cabinet de obstetrica – ginecologie sa fie locul  in care pacienta sa gaseasca atat solutii medicale de inalta calitate cat si intelegere, empatie si tratamentul cel mai eficient de care are nevoie.

Indiferent de nationalitate, religie, varsta va  intampinam cu politete maxima, va ascultam si va respectam opiniile.

Actionam rapid si prompt in diferite situatii clinice. Profesionalismul, devotamentul, dragostea fata de semeni, atentia deosebita fata de serviciile pe care le oferim sunt devizele noastre. Suntem disponibili pacientelor noastre chiar si Sambata.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de programari: 0769 833 903